برترین ها:وجه تسمیه استانبولیپلو به درستی مشخص نیست. اصولا تركهای تركیه، برنج را به صورت پلو، یعنی مخلوط با گوشت، سبزیجات و موادی از این قبیل تهیه میكنند، پس شاید این پلوی لذیذ و ساده، یك غذای وارداتی باشد. استانبولی پلو، غذایی است آسان كه تقریبا همهتهیه آن را بلد هستند، اما هر غذای آسانی هم برای خودش راز و رمزهایی دارد كه با رعایت آنها، خوشمزهتر میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج: 3 پیمانه، 300 گرم
پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری شده
گوجهفرنگی متوسط: 2 تا 3 عدد، رندهشده
سیبزمینی متوسط: 2 عدد نگینی
رب گوجهفرنگی: 3 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن مایع: 8 قاشق غذاخوری
روش تهیه 4 قاشق غذاخوری روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید تا كمی رنگ بگیرد.
رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید. پوره گوجهفرنگی و سیبزمینی را اضافه كرده و مخلوط كنید تا به جوش آید.
برنج را داخل قابلمه بریزید، سپس به آن آبجوش اضافه كنید، به اندازهای كه تا نصف بند انگشت روی برنج را بگیرد. شعله را زیاد كنید و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
هنگامی كه آب پلو بخار شد و روی آن سوراخهای ریزی ایجاد شد، شعله را كم کنید.