شست و شوی سبزیجات با نمک و یا مایع ظرفشویی بدترین کار ممکن در هنگام شست و شو سبزیجات است (گردآوری : انجمن ناجی)این کار غلطی است که در جامعه رایج شده، چرا که استفاده از این مواد برای شست و شوی سبزیجات بی فایده است (گردآوری : انجمن ناجی)
باید از سبزیجاتی استفاده کرد که با آبهای آلوده آبیاری نشدهاند و در نهایت با شست و شوی آن ها با مواد ضدعفونی کننده و یا پرکلرین، میکروب زدایی کرد تا سلامت آنها تامین شود.
یکی از بیماریهای شایع فصل تابستان، بیماری حصبه یا تیفوئید است (گردآوری : انجمن ناجی) این بیماری یک بیماری حاد باکتریال است که عامل آن باکتری به نام سالمونلاتیفی است؛ با خوردن آب آلوده به مدفوع یا ادرار انسان، این باکتری به بدن انسان منتقل میشود.
زمانی که این میکروب از بدن بیمار خارج شود میتواند توسط دستهایی که بعد از دستشویی رفتن خوب شسته نشدهاند و با آب و غذای دیگر افراد سر و کار دارد، انتقال یابد.
میوه و سبزیجات خام که کاملاً تمیز و ضد عفونی نشده است نیز از راههای سرایت بیماری است (گردآوری : انجمن ناجی) آبیاری سبزیجات با فاضلاب و یا دفع نامطمئن فاضلاب و سرایت آن به آب آشامیدنی از دیگر راههای انتقال میکروب این بیماری است (گردآوری : انجمن ناجی)
بهترین علامت این بیماری، تب طولانی مقاوم به درمان است، اما با شروع علائم، شخص احساس ناخوشی، خواب آلودگی، درد شکم و تب دارد. ممکن است در بالغین شروع علائم با یبوست و در اطفال شروع علائم با اسهال خفیف و درد شکمی همراه باشد و اگر بیماری طول بکشد شخص اشتهای خود را از دست داده و در نتیجه لاغری و کاهش وزن را در او مشاهده خواهیم کرد.
شستن صحیح دستها، پختن کامل موادغذایی، شناسایی افراد ناقل و برقراری محدودیت شغلی و درمان آنها را مهمترین اقدامات بهداشتی و پیشگیری در مورد این بیماری دانست.
الان دیگه اکثرمزرعه هابافاضلاب آبیاری میکنندمگه اینکه واقعااون مزرعه دارخدادرنظرش باشه که ازآب سالم برای آبیاری استفاده کنه حتی مزرعه هم بری برای خریدسبزی یه چاه نشونت میدن میگن ماازاین آبیاری میکنیم ولی دقیق که میشی وازچندنفرمیپرسی میگن دروغ میگه فاضلاب استفاده میکنهخدایی کیف کنیم چه دنیایی شده همه واسه یک کم پول بیشترازهیچ دروغی دریغ نمیکنند
ولی ما سبزیجات روباکمی سرکه میشوریم تاحالاکه خداروشکرمشکلی برامون پیش نیومده ممنون یسناگلم
RE: سبزیجات را با نمک و مایع ظرفشویی شست و شو ندهید
خدا رو شکر شادی جان ایشالا همیشه سالم و تندرست باشی
ولی چون نمیدونیم از چه ابی ابیاری شده بهترین راهش اینه که برای شست و شوی سبزیجات از همون مواد ضد عفونی کننده و پرکلرین اسفاده کنیم ولی جالبه ما تا بحال از سرکه برای شست و شوی سبزی استفاده نکردیم میشه طریقه ی استفادشو یه توضیح مختصر بدی که مثلا : ایا از سرکه ی سفید استفاده میکنی ؟ چه مقداری از سرکه رو باید توی سبزی بریزیم ؟ ایا سبزی رو باید داخل اب و سرکه خیس کنیم و بعد ابکشی کنیم یا نه ؟