طرز تهیه شیرینی نارگیلی نرم و خوشمزه با دستور پخت آسان
http://najiforum.ir/forum-67.html طرز تهیه شیرینی نارگیلی نرم و خوشمزه با دستور پخت آسان
طرز تهیه شیرینی نارگیلی یکی از راحت ترین آموزش های پخت شیرینی مخصوص عید است که اغلب کدبانوهای هنرمند سعی می کنند آن را منزل تهیه و به کمک آن از مهمان ها پذیرایی مناسب داشته باشند. بر همین اساس در این مطلب آموزش مرحله به مرحله پخت شیرینی نارگیلیی را با روشی ساده و آسان معرفی می کنیم تا با استفاده از خوشمزه ترین شیرینی نارگیلی را پخته و نوش جان فرمایید. در ادامه با این دستور پخت عالی و امتحان شده همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی با مزه عالی :
آموزش پخت و طرز تهیه شیرینی ناگیلی که در این مطلب در نظر گرفته ایم به صورت یک مرحله ایی انجام می گیرد و آموزشی ساده دارد که به راحتی می توانید ان را در منزل انجام دهید. در ادامه این آموزش کامل و مرحله به مرحله پخت شیرینی را مشاهده فرمایید.
شیرینی عید
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی :
سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
پودر قند : ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل : ۱۲۰ گرم
آرد گندم : یک قاشق غذاخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
پودر پسته برای تزیین به دلخواه
طرز تهیه شیرینی نارگیلی :
بعد از تهیه مواد مورد نیاز اقدام به تهیه شیرینی می کنیم. برای شروع سفیده تخم مرغ ها را که جدا نموده ایم با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و یکدست شود. فقط توجه داشته باشید که در حین جدا نمودن زرده و سفیده، تحت هیچ شرایطی حتی کمی زرده نیز با سفیده مخلوط نگردد. در صورت مخلوط شدن به نتیجه مطلوبی دست نمی یابید.
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
سپس پودر شکر را کم کم اضافه نموده و هم می زنیم تا کشدار شود، بعد آرد گندم را اضافه نموده و مجددا هم می زنیم تا یکدست شود.
شیرینی نارگیلی نرم
در این مرحله وانیل و پودر نارگیل را اضافه نموده و به صورتی دستی هم می زنیم تا مواد اولیه شیرینی نارگیلی ما آماده شود.
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
در صورتی که قیف مخصوص را در دسترس ندارید، دو عدد پلاستیک فریزر را داخل هم قرار داده و مواد شیرینی را درون آن ریخته و نوکش را با قیچی برش بزنید و از ان به عنوان قیف استفاده کنید. البته می توانید با روشی ساده تر و مشابه با شیرینی کشمشی که قبلا مطرح نمودیم، مواد شیرینی را با قاشق و به صورت یکدست بریزید.
طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس کمی هم با روغن چرب نموده و مایه شیرینی را با فاصله روی آن بریزید.
شیرینی نارگیلی برای عید
سینی را در طبقه بالای فر که از نیم ساعت قبل با درجه حرارت متوسط حدود ۱۶۰ تا ۱۸۰ گرم نموده اید قرار دهید، و بعد از حدود ده یا دوازده دقیقه که بوی شیرینی ها درآمد و رنگ آنها نیز طلایی شد اجازه دهید شیرینی ها ۵ دقیقه دیگر ه مبا حرارت کم در فر بماند سپس خارج نموده و بعد از سرد شدن از کاغذ جدا نمایید.
آموزش شیرینی نارگیلی شیرینی نارگیلی عید
شیرینی نارگیلی ما آماده است، می توانید این شیرینی خوشمزه را تهیه نموده و با استفاده از آن در کنار شیرینی نخودچی ، گردویی و دیگر شیرینی های خانگی مخصوص عید از مهمان ها به بهترین شکل پذیرایی نمایید.
شیرینی نارگیلی شیرینی نارگیلی خانگی
امیدواریم طرز تهیه شیرینی نارگیلی برای شما مفید بوده باشد و حتما این شیرینی خوشمزه را تهیه نمایید. از دیگر دستورات و آموزش های زیبا و متنوع در بخش شیرینی عید دیدن فرمایید. نوش جان
ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ، نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید. در صورت در دسترس نداشتن چرخ گوشت، می توانید از غذاساز کمک بگیرید و خوب مواد را مخلوط کنید.
سپس مایه به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت، مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود. در این مدت، مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. در این مرحله آب لیموترش را همراه بقیه سفیده تخم مرغ و باقیمانده روغن مایع با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزایید و سریع هم بزنید. مواد را تا زمانی روی حرارت نگه دارید که کاملاً داغ شود اما، مواظب باشید قُل نزند. به محض اینکه مواد داغ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به کاسه ای دیگر منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود.
کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پس از اینکه مواد خنک شد، آن را در قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید.
بعد سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم کرده اید یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی تَرَک های ریز خورد و کمی طلایی شد، بهترین موقع برای بیرون آوردن شیرینی از فر است (گردآوری : انجمن ناجی) در صورت تمایل، می توانید روی هر شیرینی کمی پودر پسته بپاشید و دوباره داخل فر قرار دهید.
توجه داشته باشید برای اینکه شیرینی بهتری به دست آورید، باید اندازه ها دقیق باشد؛ داغ زدن مناسب باشد یعنی گرمای مواد به حدی باشد که وقتی انگشت را داخل مواد می زنید دست شما احساس داغی زیادی بکند؛ به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در دمای محیط، سرد شود. در یخچال گذاشتن مواد، سبب خراب شدن شیرینی می شود؛ در صورتی که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت بود می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شُل بود یک قاشق سوپخوری آرد برنج بیفزایید؛ حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید، یک عدد شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورتی که در پخت مشکلی نداشت، بقیه را در سینی بریزید.
RE: طرز تهیه شیرینی نارگیلی نرم و خوشمزه با دستور پخت آسان
آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی
http://najiforum.ir/thread-24398.html
دو عدد کیسه فریزر را داخل یکدیگر گذاشته، مایه شیرینی را درون آن میریزیم سپس نوک کیسه فریزر را با قیچی برش داده، تا آماده ریختن مایه شیرینی شود.
برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید
مواد لازم برای شیرینی نارگیلی
آرد
گندم یک قاشق غذاخوری
پودر شکر 150گرم
پودر
نارگیل
110 گرم
تخم مرغ
سه عدد سفیده
پودر
پسته
یک قاشق غذاخوری
وانیل
یک چهارم قاشق چای خوری
همزن برقی، گازفردار
با این مقدار مواد لازم به اندازه 35 عدد از ”شیرینی نارگیلی“خواهیم داشت.
یک قاشق غذاخوری پودر پسته (معادل ده گرم)، یک قاشق غذاخوری سرپر آرد گندم (معادل بیست گرم)
یک لیوان پودر شکر حدود هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 150 گرم)، یک و نیم لیوان پودر نارگیل حدود 11 قاشق غذاخوری (معادل 110 گرم)
یک چهارم قاشق چای خوری وانیل، سه عدد سفیده تخم مرغ (با زرده تخم مرغ میتوان شیرینی گردویی درست کرد)
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
سه عدد سفیده تخم مرغ را جدا کرده، با همزن برقی میزنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد. (باید مواظب بود که یک قطره از زرده وارد سفیده نشود که در این صورت نتیجه مطلوب نخواهد بود)
150 گرم پودر شکر را کم کم اضافه کرده به هم زدن ادامه میدهیم تا سفیده تخم مرغ کشدار شود. سپس یک قاشق غذاخوری سرپر آرد گندم را اضافه کرده، هم میزنیم.
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل (110 گرم) را کم کم اضافه کرده، با لیسک یا یک قاشق هم میزنیم تا مایه شیرینی آماده شود.
دو عدد کیسه فریزر را داخل یکدیگر گذاشته، مایه شیرینی را درون آن میریزیم سپس نوک کیسه فریزر را با قیچی برش داده، تا آماده ریختن مایه شیرینی شود. البته با کمی مهارت میتوان مایه شیرینی را با قاشق روی کاغذ روغنی ریخت.
یک کاغذ روغنی ته سینی فر قرار میدهیم و روی آن را با کمی روغن چرب میکنیم سپس مایه شیرینی را با فاصله در سینی میریزیم (به شکل گرد، بیضی یا قلب) و با یک قاشق آغشته به روغن، روی شیرینیها را صاف میکنیم. در نهایت کمی پودر پسته روی شیرینیها میریزیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 تا 180 درجه سانتیگراد (حرارت متوسط فر) روشن میکنیم و سینی را در طبقه بالای فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار میدهیم تا بوی شیرینی در بیاید و شیرینیها کمی طلایی شوند. بهتر است شیرینیها 5 دقیقه دیگر با حرارت کم در فر بماند تا روی شیرینیها برشته شود سپس سینی را از فر درآورده تا سرد شود بعد شیرینها را از کاغذ جدا کرده و در ظرف پذیرایی میچینیم.