ابتداسویا را در آب گرم خیس کنید و یکی دو ق.س سرکه در آن بریزید و بعد از نیم ساعت در صافی
ریخته و با دست خوب بفشارید تا آب سویا کاملاً گرفته شود.بعد داخل ماهی تانه و بدون روغن بریزید
وچند دقیقه بدون روغن روی حرارت هم بزنید تاآب باقی مانده در سویا تبخیر شود.
حالا سویا را کناربگذارید تا بعد.
پیاز را ریز خرد کنید و باچند قاشق روغن تفت دهید تا نرم شود، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید وهمراه
سویای آب گرفته به پیاز اضافه کنید وپنج شش دقیقه تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و
رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و حدود سه چهاردقیقه ی دیگر تفت دهید و سپس یک و نیم
پیمانه آب درون آن ریخته و اجازه دهید با حرارت کم بپزد و به روغن بیفتد.
در یک ظرف مناسب آب به اندازه لازم ریخته و با دوسه ق.غ خوری نمک ، روی حرارت بجوشانید،
وقتی آب جوشید ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید تا ماکارونی بپزد . حدوداًبرای پخت
ماکارونی پنج الی ده دقیقه کافی است . بعد از پخت ، ماکارونی را در صافی ریخته و دوسه لیوان آب روی آن
بریزید تا نمک اضافی آن گرفته شود.بعد داخل ظرفی که می خواهید ماکارونی را دم کنید ، کمی روغن
ریخته و روی حرارت گذاشته تا گرم شود بعد ظرف رااز روی حرارت بردارید و یک تکه نان لواش ،
به عنوان ته دیگ بگذارید .بعد مخلوط سویا و ماکارونی آبکش شده را با هم مخلوط کنید وروی ته
دیگ بریزید و با دم کنی و شعله پخش کن حدود بیست دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.وسپس میل کنید.
ماکارونی ۶۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
آب گوجه فرنگی ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده قدری
پنیر گرویر ۱۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۴ قاشق سوپخوری
کره ۵۰ گرم
نمک قدری
فلفل قدری
طرز تهیه :
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب می کنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب می ریزیم و بعد از جوش آمدن آبماکارونی را در آن می ریزیم و یک دو قاشق روغن در آن می ریزیم و می گذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش می ریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن می دهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتی که بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد می ریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
پیاز سرخ شده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط می کنیم و گوشت را کمی سرخ می کنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.
ماکارونی را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و کره را روی ماکارونی می گذاریم تا کره آب شود و بلافاصله از روی آتش بر می داریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یاگوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.
به طور کلی با انواع ماکارونی یا اسپاگتی می توان پنیر مصرف کرد ، در این صورت بهتر است مقدار پنیر رنده شده سر میز ببریم - به جای گوشت چرخ کرده ممکن است از قیمه پخته شده آماده شده استفاده کرد.
اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر می باشد.
طرز تهیه ماکارونی با گوشت و پنیر
دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ کرده و به آن زردچوبه میزنیم...
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با گوشت و پنیر
ماکارونی 500 گرم
پیاز دو عدد
گوشت چرخ کرده دو کاسه ماست خوری
رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا دو کاسه ماست خوری
روغن یک و نیم فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس بزرگ از ” ماکارونی با گوشت و پنیر“خواهیم داشت.
دو عدد پیاز متوسط (حدود دویست گرم)، دو کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده (جمعاً معادل 400 گرم)
یک بسته پانصد گرمی ماکارونی دراز، دو کاسه ماست خوری پنیر پیتزا رنده شده (حدود 150 الی 200 گرم)
چهار قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (معادل 150 گرم)، یک و نیم فنجان روغن (حدود صد و پنجاه گرم)
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روش تهیه ماکارونی با گوشت و پنیر
دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ کرده و به آن زردچوبه میزنیم. سپس رب گوجه را در نصف فنجان آب حل کرده، اضافه میکنیم. در نهایت گوشت چرخ کرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت میدهیم تا مایه گوشتی آماده شود.
در یک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده و شش قاشق غذاخوری نمک اضافه میکنیم. ماکارونیها را در آب جوش ریخته تا با شعله زیاد بپزد و نرم شود. (در حین پخت یک الی دو بار آن را هم میزنیم) سپس آن را آبکش کرده، با آب سرد فراوان میشوییم.
چهار قاشق غذاخوری روغن ته یک قابلمه بزرگ ریخته، ماکارونی آبکش شده و مایه گوشتی را لابه لا در قابلمه میریزیم. پنج قاشق از مایه گوشتی را برای تزئین نگه میداریم. سپس ماکارونی را برای حدود یک ساعت دم میکنیم.
مقداری از ماکارونی دم کشیده را در یک دیس بزرگ میکشیم و روی آن کمی پنیر پیتزا میپاشیم و دوباره ماکارونی و پنیر پیتزا میریزیم. در نهایت روی آن را با کمی پنیر، مایه گوشتی و سس خردل و گوجه تزئین میکنیم. در صورتی که پنیر با حرارت ماکارونی ذوب نشده باشد، میتوان دیس را چند دقیقه در مایکرو ویو یا فر قرار داد. اکنون غذا آماده پذیرایی میباشد.
لینک به مطلب http://najiforum.ir/thread-23945.html