سبزیجات منابع غنی از ویتامینها هستند. استفاده از سبزیجات برگ سبز مثل اسفناج، جعفری یا هر نوع سبزی دیگری که در دسترس است در داخل سوپ و سایر غذاهایی که به کودک داده میشود، ویتامینها و برخی از املاح مورد نیاز برای رشد کودک مثل آهن را تأمین میکند. (فراموش نکنید که به کودک زیر یک سال نباید اسفناج داد). سبزیجات زرد و نارنجی رنگ مثل کدو حلوایی، هویج و گوجهفرنگی دارای ویتامین A هستند و استفاده از این سبزیجات در غذای کودک به تامین ویتامین A مورد نیاز برای رشد کودک کمک میکند.نکته: برای تهیه سوپ یا کته از گوشتهای با استخوان استفاده کنید مثل ران مرغ یا ماهیچه گوسفند تا املاح و چربی بیشتری به بدن کودک برسد.