افراد با مشکلات گرفتگی عروق پا و عروق قلبی از این خوراکی لذیذ غافل نشوند
آنتی اکسیدان های موجود در شکلات تلخ می توانند برای کسانی که فشار خون در پای شان ضعیف است، مفید باشند.
در یک تحقیق کوچک مشخص شد، کسانی که بیماری «شریان محیطی» دارند (یعنی رگ های خونی که به پا، شکم، بازوها و سر می رود، در جایی دور از قلب تنگ شده و معمولا پا درد و افت فشار خون در پا از علایم آن است) بعد از خوردن یک تکه شکلات تلخ، کمی بیشتر راه می روند و مسیر دورتری را طی می کنند.
[bgcolor=transparent]
شکلات تلخ سرشار از یک نوع آنتی اکسیدان به نام «پلی فنولز» است و دانشمندان می گویند، پلی فنولز با گشاد کردن رگ ها، جریان خون در پاها را بهبود می بخشد.
تحقیقات دقیق تر نشان داد میزان «نیتریک اکسید»، گازی که به بهبود جریان خون مرتبط است، بعد از خوردن شکلات تلخ بالاتر است (گردآوری : انجمن ناجی) محققان معتقدند شاید بالا رفتن سطح این گاز باعث شده رگ های بیماران بازتر شده و قدرت راه رفتن شان افزایش بیابد.