وانیل: یکهشتم قاشق چایخوری روش تهیه: ۱- آب و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود. ۲- بعد آرد را به مواد اضافه کنید و با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود. ۳- بعد از ظرف خارج کرده، کنار بگذارید تا مواد سرد شود سپس بعد از سرد شدن مواد را کمی با همزن بزنید و تخممرغها را به خمیر اضافه کرده، خوب هم بزنید. ۴- دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است (گردآوری : انجمن ناجی) تخممرغ بعدی را اضافه نکنید. ۵- بعد از اینکه همه تخم مرغها را به خمیر اضافه کردید، وانیل و بیکینگ پودر را نیز داخل خمیر ریخته و خمیر آماده شده را در قیف پارچهای با ماسوره کنگرهدار در سینی با فاصله بهصورت گل های کوچکی یا یکجا در قالب گرد میان خالی بریزید و در فری که قبلا ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید بهمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. ۶- بعد دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد رسانده و بهمدت ۳۰ دقیقه دیگر قرار دهید تا بپزد. نانها باید کاملا پف کرده و طلایی رنگ شود. بعد از سرد شدن، کنار نانها را چاک داده و با خامه داخل آن را پر کنید.نکته:نان خامهای را میتوان با انواع کرم یا بستنی پر کرد.