این رژیم باعث كم كردن چربی بدن می شود كه به شكل قابل توجهی باعث كاهش خطر بیماری قلبی عروقی می گردد. رژیم با گلوكز پائین و پروئین بالا باعث كم كردن چربی بدن می شود كه به شكل قابل توجهی باعث كاهش خطر بیماری قلبی عروقی می گردد.
اخیرا محققان علوم پزشكی و دانشمندان علوم تغذیه در طی تحقیقات تاثیرات نسبی گلوكز پائین در رژیم غذایی و همچنین رژیم غذایی حاوی پروئین بالا را در كاهش وزن و خطر عروق قلبی مقایسه كردند.
بنابراین گزارش و بر اساس مطالعه محققان دانشگاه سیدنی موثرترین رژیم غذایی به منظور كاهش وزن و سلامت عروق قلبی و برنامه غذایی حاوی كربوهیدارت بالا برپایه غذاهایی با درصد پائین قند و چربی است (گردآوری : انجمن ناجی)
همچنین یافته های انجام شده در دانشگاه سیدنی نشان می دهد كه رژیمی با گلوكز پائین و پروئین بالا باعث كم كردن چربی بدن می شود كه در نتیجه به شكل قابل توجهی باعث كاهش خطر بیماری قلبی و عروقی می گردد.
یادآور می شود: تئوری مربوط به گلوكز پائین و كربوهیدارت بالا باعث سرعت در هضم و نوسان قندخون و سطح انسولین شده و در نتیجه موثر بر گرسنگی و مناع ذخیره چربی ها است .