اگر به دنبال فست فود سالم هستید بهتر است این پیتزای دودی را هم امتحان کنید.کالری این پیتزا نصف کالری پیتزاهای معمولی است .
کالری این پیتزا نصف کالری پیتزاهای معمولی است (گردآوری : انجمن ناجی)
وعده : ۱۲ قطعه
زمان آماده سازی مقدمات : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت ، ۱۶ دقیقه
مواد لازم :
خمیر پیتزای آماده
۳۵۰ گرم
سیر سفید و گیاهان معطر
۱۲۰ گرم
پنیر گوتا رنده شده
۲ فنجان
پنیر ریکوتا ایتالیایی و یا پنیر پیتزا
۱ فنجان
بوقلمون دودی ورقه شده
۲ اونس
ریحان
به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
۱٫ فر را در درجه ی ۴۵۰ فارنهایت گرم کنید. در سینی فر نسوزی روغن اسپری کنید .
۲٫ خمیر پیتزا را بروی سینی فر پهن کنید و در دمای ۴۵۰ درجه به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید.
۳٫ سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
۴٫غذا حاضر است آنرا به دوازده قطعه کنید و با برگهای ریحان نزئین کنید.