نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده، دو تا سه بار آب آن را عوض میکنیم. جو پوستکنده را هم خیس کرده، بعد نخود و لوبیا را جداگانه میپزیم. در ظرف دیگری آب قلم، جو خیسخورده و نمک را اضافه کرده و میگذاریم تا جو خوب پخته شود.n
جو پوستکنده یک و نیم پیمانه
نخود و لوبیا نصف پیمانه
آب قلم گوساله هشت پیمانه
کشک جوشیده دو پیمانه
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ به میزان لازم
طرز تهیه
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده، دو تا سه بار آب آن را عوض میکنیم. جو پوستکنده را هم خیس کرده، بعد نخود و لوبیا را جداگانه میپزیم. در ظرف دیگری آب قلم، جو خیسخورده و نمک را اضافه کرده و میگذاریم تا جو خوب پخته شود.
بعد از پخت نخود و لوبیا آن را به جو اضافه کرده و پیاز سرخ شده را که با زردچوبه و فلفل تفت دادهایم، به آش میافزاییم و میگذاریم آش خوب جا افتاده و لعابدار شود.
10 تا 15 دقیقه مانده به سرو، کشک را اضافه کرده و در آخر در ظرف دلخواه کشیده، با کشک و نعنا داغ روی آن را تزیین میکنیم.
نکــته
هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزهتر میشود. خانواده سبز