يك متخصص با تأكيد بر مصرف پرتقال به خصوص در فصل سرد سال اظهار ميكند:ميوه پرتقال با حفظ و ثبات سلامت بدن،از ابتلا و بروز سرماه خوردگي پيشگيري ميكند.
دكتر غلامرضا مظفري متخصص علوم تغذيه افزود: پرتقال و مجموعه مركبات از جمله گريپ فوروت، نارنج و ليمو شيرين با تركيبات خود نيازهاي بدن را برطرف كرده و در جذب مواد غذايي بدن مفيد هستند.
ويگفت:افردي كه جهت درمان بيماري كمبود آهن و كم خوني ازفرآوردههاي غذايي داراي آهن مصرف مي كنند مي توانند با نوشيدن مقداري آب پرتقال به همراه غذاي خود جذب آهن را در بدنشان افزايش دهند. كاهش ابتلا به سرماخوردگي، مقاومت بخشي بدن، خاصيت ضد سرطاني، حفظ سلامت استخوانها و دندانها، تقويت عضله قلب و كاهش فشار خون از ديگر خواص اين ميوه است (گردآوری : انجمن ناجی)