زیتون 1 کیلو
گردو 250 گرم
رب انار 4 قاشق یا رب انار و آلوچه 2 قاشق
سیر 7-8 حبه
یه نوع سبزی خودرو محلی به اسم چوچاق
هسته زیتون ها رو در میاریم.بچه ها واسه زیتون پرورده نیاز نیست زیتون درشت
و کنسروی بگیرید.معمولی باشه هم خوبه کاملا چون قاطی مواد میشه طعمش عالی میشه
گردو ها رو با سیر و اون سبزیه تو مولنیکس خورد خورد میکنیم.چوچاق یه طعم خاصی بهش میده.نداشتید اشکالی نداره.
زیتون و گردو و سیر خورد شده و چوچاق رو تو یه ظرف میریزیم و خوب هم میزنیم تا قاطی بشن.رب انار و با زیتون قاطی میکنیم و هم میزنیم.
اون زیتون پرورده هایی که تو منجیل و رودبار تو فروشگاه ها میفروشن توش رب
انار و آلوچه هست که من اونو دوست نمیدارم و توش آب انار میریزم.اونم مورد پسند خیلیاست (گردآوری : انجمن ناجی)
حالا این زیتون پرورده آماده شده و خوشمزه نوش جونتون.تو یه ظرف در بسته تو یخچال نگه دارید که یخچال بو نگیره
نکته:
تو شهر ما به جای چوچاق توش دلار میریزن( دُلار نه ها! دَلار. از گیشنیز و نعناع و ریحون با یه عالمه نمک درستش میکنن. بهش نمک سبز هم میگن)
اون زیتون پرورده هایی که تو رودبار میفروشن طعمش خیلی فرق داره. اونا بعنوان تنقلات خوشمزست ولی با غذا خوشمزه نیست. فرقش اینه که ما رب ترش میریزیم اونا شیرین میریزن. سبزی هم فکر کنم نمیریزن.