طرزتهیه: گوشت راباپیازرنده شده ونمک وفلفل خوب مخلوط کرده ورز
می دهیم.سپس آن رابه صورت یک کف
دست،گردوتخت نموده ودوطرف آنرادرکره سرخ می کنیم.سپس داخل آن همبرگر قرارداده،گوجه فرنگی وخیارشورورقه شده را روی آن گذاشته وبه میزان دلخواه سس گوجه فرنگی یاسس خردل می زنیم.
طرزتهیه: جگرراخوب شسته وخردمی کنیم.آن راباکره سرخ کرده سپس داخل نان ساندویچی قرار داده وبه آن
آبلیمووفلفل ونمک وجعفری خردشده اغزودهوبرش های گوجه فرنگی رالای نان می چینیم.
طرزتهیه: خمیرپیتزارابازکرده وبه صورت5 دایره بهقطر2سانت درمی آوریم.روی آن
هابه ترتیب یکلایه سس،پنیررنده شده،قارچ وپیاز خردشده قرارداده وسپس روی هرکدام مقداری پودرمرزه وفلفل قرمزمی پاشیم.سینی رادرفر داغی به مدت نیم
ساعت قرارداده وپس ازآماده شدن میل می کنیم. *************************************************************** پیتزاساده
موادلازم:روغن کمی،پنیرپیتزا100گرم،سس مخصوص نصف فنجان،نمک وفلفل به مقدار لازم،خمیرپیتزا100گرم
طرزتهیه: کف دیس نسوزونچسبی راباروغن چرب کرده،خمیررادرآن پهن نموده وروی خمیررادوباره کمی چرب کرده،سس راروی آن پهن نموده ونمک وفلفل وپنیرراروی آن رنده
ودرفرقرارمی دهیم. *************************************************************** پیتزامخصوص
موادلازم: خمیرپیتزا100گرم،سسگوجه فرنگی1 قاشق چایخوری،کالباس100گرم،پودرآویشن نصف قاشق چایخوری،گوشت چرخ کرده100گرم،قارچ100گرم،پیاز1عدد،زیتون هسته گرفته4عدد،فلفل سبز1عدد،روغن50گرم، نمک وفلفل به مقدارلازم،پنیرپیتزا150گرم
طرزتهیه: گوشت راباپیازکمی تفت می دهیم.سپس ته ظرفی راچرب کرده خمیرراپهن نموده سس گوجه فرنگی راروی
آن پهن می کنیم ونصف پنیرپیتزاراروی آن رنده می کنیم.سپس به ترتیب، گوشت تفت داده شده،قارچ،کالباس وفلفل و1عدد
پیازدیگرکه همه راخوب خردکرده ایم.روی خمیرریخته ،نمک وفلفل زده وبقیه پنیررامی ریزیم ودرفرقرارمی دهیم.کمیپودرآویشن را ریخته وزیتون
هاراحلقه حلق--رده وروی مواد قرارداده ومیل می نماییم. *********************************************************************