از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید... مواد لازم آرد سفید یک چهارم لیوان آرد نخود سه چهارم لیوانپیاز ریز شده 2 عدد بزرگفلفل سبز تند ریز شده 1 یا 2 عددگشنیز ریز شده یک چهارم لیوانشوید ریز شده یک چهارم لیوانتره فرنگی ریز شده کمیبیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوریزردچوبه 1 قاشق چایخورینمک به مقدار لازمآب یک سوم لیوانروغن سرخ کردنی به مقدار لازمطرز تهیه: - آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.- پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.- گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.- از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.- پاکورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.