ماهی یکی از پرخاصیت ترین غذاهایی است که انسان می تواند مصرف کند.
این خوراکی سرشار از پروتئین و چربی های مفید برای بدن است (گردآوری : انجمن ناجی)
باعث بهبود کارکردمغز نیز می شود و به اصطلاح هوش را زیاد می کند. اما مساله این است که همهماهی ها خوب نیستند. برخی از انواع آنها هستند که ضررشان بیشتر از مفیدبودنشان است و باید از مصرف آنها پرهیز کنید.
گربه ماهی گوشت این ماهی حاوی آنتی بیوتیکی است که برای بدن ضرر دارد.
مارماهی گوشت این ماهی حاوی مقدار زیادی پیسیبی (نوعی ماده شیمیایی سمی) و جیوه است (گردآوری : انجمن ناجی)
ماهى ماكرل این ماهی شكم سپید و پشت سبز رنگ با نوارههاى آبى دارد و بومى شمال اقیانوس اطلساست (گردآوری : انجمن ناجی) گوشت ماکرل مقداری زیادی جیوه دارد.روفی نارنجیاین ماهی نیز حاوی مقدار زیادی جیوه است (گردآوری : انجمن ناجی)
ماهی بس (وارداتی از شیلی)این ماهی نیز همچون روفی نارنجی حاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر ازماهی های دیگر است (گردآوری : انجمن ناجی)
کوسه حاوی مقدار زیادی جیوه است (گردآوری : انجمن ناجی)
میگوی وارداتی میگوی وارداتی حاوی آنتی بیوتیک و پسماندهای شیمیایی است (گردآوری : انجمن ناجی)
اره ماهی حاوی مقدار زیادی جیوه است (گردآوری : انجمن ناجی)
تاج ماهی حاوی مقدار زیادی جیوه است (گردآوری : انجمن ناجی)
ماهی تن بلوفینحاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر از ماهی های دیگر است (گردآوری : انجمن ناجی)