۲۷-۱۲-۱۳۹۴, ۱۲:۱۹ عصر
بادام، فندق، پسته، گردو، بادام هندی و غیره. هیچ کس نمیتواند ادعا کند که با خوردن آجیل ها کیفش کوک نمیشود. خوشبختانه نتایج پژوهشهای متعدد نیز نشان داده است که آجیل خواص زیادی دارد و برای سلامتی مفید است (گردآوری : انجمن ناجی) به عقیدهی محققان آجیل باعث کاهش کلسترول بد خون، خطر ابتلا به دیابت نوع2، بیماریهای قلبی عروقی، سنگ کیسه ی صفرا و برخی از سرطانها مانند سرطان کولون میشود. اما با این حال باید بدانید که آجیل بینهایت چرب است (گردآوری : انجمن ناجی) در نتیجه اگر میخواهید از خواص آن بهرهمند شوید اما در عین حال در معرض چربی زیاد آن نباشید باید به روزی 30 گرم کفایت کنید.