انجمن علمی عمومی ناجی

نسخه‌ی کامل: برای کاهش یبوست دوران بارداری چه کنیم ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سالاد جوجه برای کاهش یبوست در بارداری
 
ذرت و لوبیای داخل این سالاد بیش از 13 گرم فیبر دارد و برای بهبود یبوست دوران بارداری بسیار مفید است
 
 
 
 ذرت و لوبیای داخل این سالاد بیش از 13 گرم فیبر دارد و  برای بهبود یبوست دوران بارداری بسیار مفید است (گردآوری :‌ انجمن ناجی) همچنین دانه های ذرت دارای لوتئین بوده و  برای رشد چشم جنین بسیار مهم است و گوجه فرنگی منبع بزرگ از ویتامین ث است (گردآوری :‌ انجمن ناجی)

مواد لازم برای دسر:
-پوست لیمو ترش رنده شده: یک قاشق چایخوری
-آب لیمو ترش: 6 قاشق سوپخوری
-پوست لیمو شیرین رنده شده: یک دوم قاشق چایخوری
-آب لیمو شیرین:  2 قاشق غذاخوری
-فلفل کبابی خورد شده: 2 قاشق چایخوری
-روغن هسته انگور: 2 قاشق غذاخوری
-گشنیز خورد شده: یک دوم قاشق غذاخوری
-نعنا خورد شده: 1 قاشق چایخوری
-عسل: یک دوم قاشق چایخوری
نمک تصفیه شده: یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای سالاد جوجه:
ذرت پوست کنده شده: 4 عدد
گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده: 250 گرم
-لوبیا قرمز خیس شده و خشک شده: 100 گرم
سینه مرغ خور شده و کباب شده : 2 فنجان
-مغز کاهو: 2 فنجان

طرز تهیه: 
در داخل یک کاسه، تمام مواد لازم جهت تهیه دسر را ریخته و با هم مخلوط می کنیم.


سپس ذرتها را در داخل یک قابلمه ریخته و روی آنها را آب می ریزیم تا جائیکه روی ذرتها را بگیرد. ذرتها را با شعله بالا روی حرارت قرار دهید تا بجوشد  و به مدت 2 تا 4 دقیقه اجازه بدهید تا بپزد. ذرتها باید نرم شود. ذرتها را از آب خارج کنید و اجازه دهید تا آب آنها برود.
با استفاده از یک چاقو تیز، ذرتها را از داخل چوب خارج کرده  و داخل یک کاسه می ریزیم. سپس لوبیا و مرغ و نیمی از دسر را به آن اضافه می کنیم. آنها را با استفاده از قاشق مخلوط می کنیم . سپس گوجه فرنگی های مینیاتوری را به آن اضافه کرده و مجدد تمام مواد را مخلوط می کنیم. 

میزان مواد مغذی که در این غذا وجود دارد:
کالری: 458، پروتئین: 36 گرم، کربوهیدرات: 68 گرم، چربی اشباع شده: 8 گرم، کلسیم: 72 میلی گرم، آهن: 3.9 میلی گرم، فولیت: 264 میکروگرم، فیبر: 13 گرم
 
 
http://najiforum.ir/forum-1268.html
Heart انجمن ناجی Heart
لینک مرجع