انجمن علمی عمومی ناجی

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه سالاد زمستونی یا سالاد شور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه سالاد زمستونی
این سالاد در واقع نوعی ترشی است که با آب گوجه فرنگی درست میشود و به همین دلیل خوردن آن برای بچه ها وکسانی که ناراحتی گوارشی دارند منعی ندارد .
مواد لازم
گل کلم یک کیلو
هویج نیم کیلو
کرفس نیم کیلو
فلفل تند 6 الی 7 عدد
سیر 10 حبه
موسیر به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی رسیده 3 کیلو
سرکه یک لیوان
نمک یک قاشق سر صاف به ازای هر کیلو گوجه

ابتدا مواد را به اندازه دلخواه (بزرگتر از نگینی ) خرد میکنیم واجازه می دهیم که آب آن کاملا گرفته شود سپس گوجه فرنگی ها را پوست گرفته ومیکس می کنیم بعد بدون صاف کردن 10 دقیقه می جوشانیم . در مرحله آخر سرکه ونمک رابه آن اضافه میکنیم.
مواد سالاد را در ظرفی غیر فلزی ریخته و گوجه فرنگی را به صورت داغ روی مواد میریزیم ومیگذاریم چند ساعت بماند تا سرد شود.
در پایان سالاد را در شیشه های در بسته میریزیم و 2 الی 3 روز در فضای آشپز خانه وسپس به یخچال منتقل می کنیم .
توجه داشته باشیم که بعد از دو روز نمک آن را تست میکنیم اگر به خورد مواد رفته بود به آن نمک اضافه می کنیم.
برای جلوگیری از کپک زدن بهتر است شیشه هارا از قبل بجوشانیم وکاملا خشک کنیم .
شیشه هارا برای جلوگیری از سر رفتن کاملا از مواد پر نمیکنیم.
به جای سرکه میتوان از آبغوره استفاده کرد ولی رنگ آن از قرمز روشن بر میگردد.
مقدار گوجه فرنگی با توجه به نوع گوجه متغیر است (گردآوری :‌ انجمن ناجی)(نیم الی یک کیلو) .. سیر بهتر است که ساطوری شود تا طعم بهتری به ترشی بدهد .
این سالاد اگر تند باشد لذیذتر است البته به شرط آنکه به فلفل حساسیت نداشته باشید.
اگر مواد کاملا بدون آب باشد ودر یخچال نگهداری شود مطمئن باشید کپک نمی زند.



Heart انجمن ناجی Heart
لینک مرجع