انجمن علمی عمومی ناجی

نسخه‌ی کامل: میوه ای برای کاهش چربی های مضر خون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  najiforum_125_07b22.jpg] چربی های خون دو نوع هستند: چربی های خوب و چربی های بد.آیا می دانید چربی

های بد خون را چگونه کاهش دهید؟
 برلیانت بزرگمهر یك متخصص تغذیه گفت:شلیل به دلیل داشتن فیبر باعث كاهش

چربی‌های بد خون می‌شود.شلیل منبع غنی ویتامین‌های A ،C و سرشار از پتاسیم

است .

یك متخصص تغذیه گفت:شلیل بسیار كم‌كالری و كاهش‌دهنده چربی خون است و در

پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان،دیابت و  بیماری قلبی


– عروقی كه از مهم‌ترین علل مرگ و میر هستند،موثر است (گردآوری :‌ انجمن ناجی)

بزرگمهر اضافه كرد: بهتر است از شلیل به جای چیپس و پفك در میان‌وعده‌ها مصرف

شود.شلیل می‌تواند آب مورد نیاز بدن را تامین كند.
لینک مرجع