انجمن علمی عمومی ناجی

نسخه‌ی کامل: گلابی برای حافظه و تمرکز مفید است (گردآوری :‌ انجمن ناجی)..
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  f389_najiforum_ir_1352697458-0011.jpg]
گلابی، میوه‌ای است که گونه‌هایی مختلف با طعم متفاوت دارد. این میوه حاوی ویتامین ای و ث و همچنین دارای کلسیم، آهن، منیزیم و روی است (گردآوری :‌ انجمن ناجی) چون گلابی میوه‌ای آبدار است، در زیبایی پوست بسیار مفید است (گردآوری :‌ انجمن ناجی) یکی از خواص گلابی خاصیت ملین بودن آن است و دانه‌های ریزی که در موقع خوردن گلابی احساس می‌کنید، برای دفع مواد زائد مفید می‌باشند.
 
البته افرادی که یبوست دارند سعی کنند بلافاصله پس از خوردن 1 تا 2 عدد گلابی آن را با یک لیوان آب ولرم همراه کنند که خاصیت ملین بودن آن قوی‌تر شود.  
 
گلابی میوه‌ای است برای تقویت افراد ضعیف و همچنین بسیار مفید برای آنهایی که در دوران نقاهت هستند. آب گلابی و آب به را اگر با هم مخلوط کنید و بنوشید تقویت کننده بسیار خوبی خواهد شد. مصرف گلابی ترشح بزاق دهان را زیاد می‌کند، در نتیجه باعث تسهیل عمل در دستگاه هاضمه می‌شود.
 
تانن و املاح پتاسیم که در گلابی وجود دارد اسیداوریک را به هر اندازه و مقداری که باشد حل می‌کند، به همین جهت افراد مبتلا به رماتیسم، نقرس و آرتروز می‌توانند از گلابی بهره زیاد ببرند. 
فشار خون یکی دیگر از ناراحتی‌هایی است که خوردن گلابی به آن کمک بسیار می‌کند و تصفیه کننده خون نیز است (گردآوری :‌ انجمن ناجی) فیبر موجود در گلابی لاینین (Linin) نام دارد که غیر قابل حل بوده و برای کاهش کلسترول موثر است (گردآوری :‌ انجمن ناجی) 

در یک عدد گلابی متوسط حدود 4 گرم فیبر وجود دارد. بنابراین اگر دو عدد گلابی در روز خورده شود در حدود 32 درصد فیبر مورد نیاز روزانه بدن انسان تامین می‌شود. توجه شود که قسمت عمده فیبر گلابی در پوست و بلافاصله زیر پوست آن قرار دارد و اگر با پوست خورده شود از تمام فیبر آن استفاده می‌شود.
 
ماده مهم دیگری که در گلابی موجود است عنصر بور (بوران Boron) است که به بالا بردن جذب کلسیم و در نتیجه جلوگیری از پوکی استخوان بخصوص برای زنان در دوران یائسگی بسیار کمک می‌کند. 
همچنین از آنجا که طبق معمول موادی که برای استخوان‌ها مفیدند، برای مغز نیز نافع‌اند، گلابی هم از این امر مستثنی نیست و از میوه‌هایی است که برای حافظه و تمرکز نیز مفید است (گردآوری :‌ انجمن ناجی) در هر گلابی متوسط حدود" 0.3" میلی‌گرم عنصر بور وجود دارد و اگر "5" وعده در روز از میوه‌ها و سبزی‌هایی مانند گلابی خورده شود به طور تقریبی مقدار بور مورد نیاز بدن انسان تامین می‌شود. هر صد گرم گلابی از لحاظ تغذیه‌ای دارای "60" کیلوکالری، نیم گرم پروتئین، نیم گرم چربی،" 14" گرم گلوسید، یک و نیم گرم فیبر و "130" میلی‌گرم پتاسیم است (گردآوری :‌ انجمن ناجی)
 
 Heart انجمن ناجی Heart
 

 

 

 
اطلاعات بسیار خوب و مفیدی بود ...تصویر: images/smilies/53.gifتصویر: images/smilies/53.gif
 مواد موجود در 100 گرم گلابی خام


انرژی
58 کیلو کالری
کربوهیدرات
15 گرم
فیبر خام
3/1 گرم
فیبر خوراکی
8/2 گرم(منبع خوب)
کلسیم 11 میلی گرم
آهن 25/0 گرم
روی 12/0 گرم
پتاسیم 125 میلی گرم (منبع خوب)
فلوئور 18 میکروگرم (منبع خوب)
ویتامین A 9/1 RE
ویتامین E 4/0 میلی گرم (منبع خوب)
ویتامین C
4 میلی گرم
فولات 7 میکروگرم (منبع خوب)


گلابی حاوی ریزمغذهایی چون فلوئور، سلنیوم ، کرم و بور است که برای سلامتی و تأمین ریزمغذی های بدن بسیار مفید است (گردآوری :‌ انجمن ناجی)
لینک مرجع