انجمن علمی عمومی ناجی

نسخه‌ی کامل: زررررررررررررشششششششششششششششک!!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
 
یکی از بهترین ترکیبات موجود در زرشک، ویتامین ب فراوان است که در پیشگیری از سرماخوردگی نقش مهمی دارد.جویدن برگ زرشک باعث محکم شدن لثه و دندان می‌شود.
 آهن موجود در زرشک قابل توجه است (گردآوری :‌ انجمن ناجی) از سایر ویتامین‌های موجود در این میوه می‌توان به ویتامین‌های گروه ب به خصوص ویتامین ب۱ و ب۲ اشاره کرد. ویتامین ب۱ یا تیامین می‌تواند عوارضی همچون عصبی بودن و حتی پرخاشگری را بهبود ببخشد.
کارشناسان میوه زرشک را تصفیه‌کننده و ضدعفونی کننده خون و منقبض کننده عروق می‌دانند. زرشک در پایین آوردن تب، کاهش تورم و فشارخون، تنظیم و ضربان عضلات قلب تاثیرگذار است (گردآوری :‌ انجمن ناجی)
 غِرغِره کردن آب زرشک، آنژین، گلو درد و آسم را برطرف کرده و در ضدعفونی دهان و همین طور برطرف شدن زخم‌های گلویی نیز موثر است (گردآوری :‌ انجمن ناجی) همچنین زرشک در جذب آهن موثر است (گردآوری :‌ انجمن ناجی) وجود اسیدهای آلی فراوان در این میوه که سبب مزه ترش آن می‌شوند، می‌تواند در جذب آهن نقش بسزایی داشته باشد.
 

 
لینک مرجع