انجمن علمی عمومی ناجی

نسخه‌ی کامل: طرز پخت سالاد سنگاپوری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
 
 
 
 
 
[تصویر:  b45d23e9cd01.jpg]
 
این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست.
مواد لازم :
نودل برنج یک سوم بسته : ( بسته نودلی که من استفاده کردم ۲۲۷گرم هست )
هویج رنده شده : ۱ پیمانه
جوانه ماش : ۱ پیمانه
جعفری : ۳ ق س
روغن زیتون : ۲ ق س
سرکه بالزامیک : ۴ ق س ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید )
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی ۵ سانتیمتر با قیچی برش بدین .
بعد بمدت ۱۵-۱۰ دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید .
هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید .
نکته : بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد .
و بعد روغن زیتون …سرکه بالزامیک …و سپس جعفری خرد شده …و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید ..سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار اون هستن . نوش جان …

 

 
لینک مرجع