انجمن علمی عمومی ناجی

نسخه‌ی کامل: سوپ مرغ با چیپس تورتیلا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم:
 کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) 1 عدد
 کنسرو ذرت 1 عدد
 گوجه فرنگی خرد شده 410 گرم
 سس انچیلادا 1 بسته
 آب 1.5 فنجان
سس گوجه فرنگی225 گرم
سوپ آماده (سوپ مرغ)1 بسته
شیر2 فنجان
سینه مرغ (بدون استخوان)3 تا 4 عدد
طرز تهیه:
داخل یک قابلمه، سس انچیلادا را با آب و سس گوجه فرنگی مخلوط کنید.
سپس سوپ مرغ و شیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شوند.
سپس سینه مرغ را اضافه کنید و لوبیا، ذرت و گوجه های خرد شده روی مرغ قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت پایین به مدت 6-8 ساعت بپزد.
بعد از اینکه مرغ پخته شد، آنها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید، خرد کنید سپس به قابلمه برگردانید و هم بزنید. در آخر با خامه ترش، پنیر چدار، لیمو، آووکادو یا چیپس تورتیلا سرو نمایید.
 
لینک مرجع