انجمن علمی عمومی ناجی

نسخه‌ی کامل: طرزتهیه پاکورای هندی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید...
[تصویر:  138768369920591.jpg]
  مواد لازم
آرد سفید  یک چهارم لیوان آرد نخود  سه چهارم لیوان پیاز ریز شده  2 عدد بزرگ فلفل سبز تند ریز شده 1 یا 2 عدد گشنیز ریز شده  یک چهارم لیوان شوید ریز شده  یک چهارم لیوان تره فرنگی ریز شده کمی بیکینگ پودر  1 قاشق مرباخوری زردچوبه  1 قاشق چایخوری نمک   به مقدار لازم آب   یک سوم لیوان روغن سرخ کردنی به مقدار لازم طرز تهیه:
- آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید. - پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید. - گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. - از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید. - پاکورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.
 

 
لینک مرجع