۱-۱۰-۱۳۹۲, ۰۸:۰۷ صبح
مواد لازم:
– مرغ بدون پوست و استخوان 500 گرم
– پودر زیره 1 قاشق چایخوری
– فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
– فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری
– گراما سالا 2 قاشق چایخوری
– پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
– سیر رنده شده 1 حبه
– آبلیمو 2 قاشق چایخوری
– ماست چکیده 15 گرم
طرز تهیه
مرغها را مکعب مکعب کرده با تمام مواد فوق مخلوط می کنیم و 1 شب استراحت می دهیم سپس به چوب کشیده و در ماهی تابه چدنی با روغن کمی سرخ می کنیم تا طلایی شود سپس همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو می کنیم . توجه : وقتی کبابها به چوب کشیده شدند کمی با کارد آنها را می کوبیم و با دست مرتب می کنیم .
– مرغ بدون پوست و استخوان 500 گرم
– پودر زیره 1 قاشق چایخوری
– فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
– فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری
– گراما سالا 2 قاشق چایخوری
– پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
– سیر رنده شده 1 حبه
– آبلیمو 2 قاشق چایخوری
– ماست چکیده 15 گرم
طرز تهیه
مرغها را مکعب مکعب کرده با تمام مواد فوق مخلوط می کنیم و 1 شب استراحت می دهیم سپس به چوب کشیده و در ماهی تابه چدنی با روغن کمی سرخ می کنیم تا طلایی شود سپس همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو می کنیم . توجه : وقتی کبابها به چوب کشیده شدند کمی با کارد آنها را می کوبیم و با دست مرتب می کنیم .