از این ذرت کیلویی ها!( به میزان لازم) قارچ(هر چقدر دوست داشتین) کالباس( وای ضرر داره!) یا یک یا دو ران پخته شده و ریش ریش شده ی مرغ اویشن و نمک و فلفل سس مایونز مرغوب!! یه عدد کره ی متوسط پنیر پیتزا دوقاشق آبلیموی تازه
ابتدا ذرت ها رو بریزین تو ظرف روی شعله ی گاز. یه کم آب بریزید تا کمی بخار جمع شه.البته اگه آب خود ذرت باشه که چه بهتر.( اگه نخواستینم که نخواین !نمیخواد آب اضافه کنین خیلی ضروری نیست این تیکه)
قارچ رو کمی باکره تفت بدین. مرغا رو هم اضافه کنید.
بعد از تفت اینا رو بریزین داخل ذرتا. ادویه رو بهش بزنین. بعد از مخلوط کردن شعله رو خاموش کنید.
حالا وقت سس مایونزه که به مقدار دلخواه بریزید داخلش. بعد تا داغه پنیر پیتزا رو بهش اضافه کنید.( البته تجربه نشون داده پنیر رو موقع سرو داخل ظرف هر شخص بریزید بهتره چراکه به قاشق می چسبه)
نکته: تا داغه پنیر پیتزا رو بریزینا!
ستاره جونم
مخلفاتش نصف ذرت باید باشه یاحتی کمتر
تو برای چند نفر میخوای درست کنی که یکی یا2 تا ران مرغ میخوای؟؟؟
آب لیمو هم که یادت رفت
باید موقع گرم گردن ذرت بهش اضافه بشه
ستاره وااااای
کره یک قاشق غذا خوری
خردل بیچاره رو که اصلا حذفش کردی .
پودر خردل یا سس خردل هم همراه با سس مایونز اضافه میکنیم
فکر کنم تو قصد داشتی کل انجمن ناجی رو ذرت مکزیکی بدی اره؟