ابتدا مرغ را شسته و به قطعات مناسب خردمیکنیم و با نمک و فلفل کاملا آن را مزهدار کرده سپس در روغن سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود. رب گوجهفرنگی، زردچوبه و ادویه را به روغن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. پیازداغ و یک لیوان آب جوشیده، رب نارنج، نمک و فلفل را افزوده و اجازه میدهیم مرغ با حرارت ملایم کاملا بپزد. (در این فاصله تکههای مرغ را زیر و رو میکنیم) زمانی که مرغ پخته و آب آن غلیظ شد و به روغن افتاد در ظرفی جداگانه سیبزمینیهای ورقه شده را سرخ میکنیم. مرغ را در ظرف کشیده و با سیبزمینی سرخ شده تزیین مینماییم.
نکات:
۱)اگر رب نارنج نداشتید از رب انار ترش یا رب آلوچه استفاده کنید.
۲)بهتر است این غذا با برنج کته مصرف شود ولی سرو آن با نان هم لذت بخش است (گردآوری : انجمن ناجی)
مواد اولیه برای درست کردن طرز تهیه ترشه مرغ کباب ۷ نفر